Coaching

Aanbod

{

Ze zou ergens liever beducht & bang blijven voor haar ontluikende zelf, want de tocht door het doolhof naar haar volgende zelf confronteert haar met alles wat ze verwaarloost en achtergelaten heeft, alles waar ze niet om rouwde, maar wat ze wegduwde, en leert haar dat ze afstand moet doen van de dingen die haar niet meer van nut zijn.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

coming soon 

De kracht van een groep en van verbinding. We komen samen om los te laten, ons hart te openen en ruimte te houden voor elkaar.

Ook hier maken we gebruik van de meer spirituele technieken zoals meditatie, tantra en healing. Maar er kunnen ook coachingstechnieken aan te passen komen. Ook hier kijken we weer wat de groep nodig heeft.

De groepsdynamiek is belangrijk, dus er wordt gekeken naar de samenstelling en behoeften van de groep.

Min. 3, max. 5 personen per groep.

Groep

Gratis kennismaking

Als je gecoacht wil worden is het belangrijk dat je een klik voelt met je coach. Daarom is er een mogelijkheid om op voorhand al eens een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

De gesprekken kunnen doorgaan via zoom of telefonisch op woensdagvoormiddag of donderdagavond en duren ongeveer 30 min. Als je doorklikt kan je een afspraak maken rechtstreeks in mijn agenda.

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!