Fotografie

Aanbod

{

Iedereen kan een foto nemen van hoe een persoon er uit ziet, maar een portret maken van wie een persoon echt is, dat is de kunst!

Making memories

Dit pakket is ideaal als je warme, blijvende herinneringen wil van je kinderen, je gezin of samen met je partner.

Een foto wordt niet enkel genomen uit ijdelheid of om het ego te strelen. Een foto is je nalatenschap. Je legt voor eeuwig een moment in de tijd vast. Dit is ons testament voor de generaties na ons. 

Kies ervoor om de mooiste momenten in jouw leven en dat van je kinderen, familie of gezin te laten vastleggen. 

Schrik van de camera? Na 10 jaar ervaring als fotograaf weet ik tal van manieren om je op je gemak te stellen en ik heb massa’s ervaring én geduld met kinderen. Ook kinderen met een plus zijn absoluut welkom!

Soulbusiness

Ben jij met je bedrijf ook bezig met bewuster leven en wil je dit via beeldmateriaal vast leggen en/of overbrengen naar anderen? Dan zit je bij Villa Klik goed. Ik help je om je soul business op een mooie manier naar buiten te brengen.

Heb je foto’s nodig voor je webshop of online cursus, e-book of website? We bekijken samen hoe we dit het best aanpakken.

Podcast-sessie

Je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn online, maar hebt een beetje meer begeleiding nodig daarin. 

Je weet dat je mensen beter kan helpen als je zichtbaar bent en toont dat jij de expert bent in je vak, maar je weet niet hoe je dat moet doen.

Je hebt een duidelijk missie, maar weet niet goed hoe ze te verwoorden of naar buiten te brengen?

In de podcast sessie gaan we samen op zoek naar jouw stem. Letterlijk én figuurlijk. We gaan tijdens dit gesprek dieper in op je verhaal en je missie in deze wereld. 

Na dit gesprek voel je je al beter op je gemak en doen we een fotosessie. Ik zorg graag voor authentieke beelden die tonen wie je écht bent.

Na deze podcast sessie heb je je missie en je verhaal kunnen uitdragen in woord en beeld. Je hebt nu materiaal genoeg om te tonen aan je klanten dat jij de expert bent in je vak. Je krijgt de beelden en audio in hoge kwaliteit.