Mini sessies

We hebben nu meer dan ooit positieve berichten nodig, het is belangrijk dat we verbinding blijven houden, met onszelf en met anderen.

Daarom heb ik de verbinden via beelden minisessies in het leven geroepen. Ik heb het zo toegankelijk mogelijk gehouden, voor slechts 175 euro.

Hoe gaat het juist in z’n werk?

We spreken af in de natuur. Door de maatregelen mag ik niet tot bij jullie thuis komen. Dus de sessies gaan enkel door als het weer het toelaat. De opnames zelf zullen ongeveer een half uurtje duren, dan heb ik genoeg beeldmateriaal voor een video van ongeveer 1 min. Ik breng enkel mijn camera, microfoon en statief mee, het zal dus geen groot circus zijn, we blijven incognito. 

Als je niet wil poseren is dat geen probleem, dat is net mooier. Je hoeft ook niks te zeggen voor de camera als je dat niet wil. We kunnen je boodschap via tekst of audio erbij monteren. Het is absoluut laagdrempelig. De sessies gaan door op max. 15km van Berlaar. Hier zijn een paar mooie plekjes

Je kan een boodschap opnemen voor je kinderen, kleinkinderen, ouders,… maar ook voor je vrienden of gewoon voor de hele wereld. Heb je iets positief te vertellen of wil je iets aankondigen? Ik help je daar graag bij! 

Wil je iets doen, maar heb je geen idee hoe? We zoeken samen naar iets leuk; doe een picknick met je gezin, haal oude foto’s boven, doe een gek dansje, wandel in het bos, knuffel een boom, doe een yoga pose, ga joggen, schilder in de natuur,… doe iets wat je typeert en ik kom dat op camera vastleggen.

Heb je een bedrijf en wil je meedoen? Dat kan ook. Contacteer me voor meer info!

Wil je liever foto’s? Dat kan ook, een mini fotosessie gaat op dezelfde manier door, enkel worden er dan foto’s genomen ipv gefilmd. 

Wil je beide? Dat kan natuurlijk ook, dan blijf ik 1u bij jullie en is de prijs 350 euro. 

Yes, dit wil ik!

Helemaal wat je zoekt?
Klik dan op de sessie naar keuze om je aankoop te vervolledigen,
je kan nadien ook meteen een datum inplannen in mijn agenda!

Tot binnenkort!